Zásady ochrany osobných údajov

Úvod InformácieOchrana osobných údajov

Informácie o tom, ako nakladáme s Vašimi osobnými údajmi podľa Všeobecného nariadenia o ochrane osobných údajov (GDPR) a v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

 

Vaše osobné údaje zbiera (Správca osobných údajov):

Mgr. Alena Kožáková – KOALE,

Staškov 845, 023 53 Staškov,

IČO: 47343516, DIČ: 1049872043.

Email: koale@post.sk

Správca nemá zodpovednú osobu poverenú vykonávať dohľad nad ochranou osobných údajov.

 

Zbierané osobné údaje:

Kontaktný formulár:

e-mailovú adresu.

Informačné e-maily (Novinky a akcie e-mailom):

e-mailovú adresu.

Objednávka:

meno,priezvisko,kontaktnú adresu, fakturačnú adresu, adresu dodania, e-mail, telefón, prípadne titul, názov firmy, IČO, DIČ, IČ DPH.

 

Dôvod a účel zberu osobných údajov:

Kontaktný formulár:

na základe uzavretia (plnenia) budúcej zmluvy, aby ste sa mohli dotazovať ohľadom našej ponuky, resp. Vašej objednávky.

Informačné e-maily (Novinky a akcie e-mailom):

na základe Vášho súhlasu, aby Vám mohli byť zasielané informačné e-maily.

Objednávka:

na základe uzavretia a plnenia zmluvy a zákonnej povinnosti, aby mohla byť vybavená objednávka a mohli byť zákonne vystavované a archivované daňové doklady. Kontaktné údaje uvedené v objednávke môžeme na základe oprávneného záujmu využiť i na zasielanie e-mailov a SMS správ.

 

Doba uchovávania osobných údajov:

Kontaktný formulár:

do ukončenia konverzácie, maximálne po dobu jedného roku.

Informačné e-maily (Novinky a akcie e-mailom):

po dobu siedmich rokov alebo do odvolania súhlasu (ukončenia odberu).

Objednávka:

po dobu stanovenú legislatívou.

 

Spracovávateľ osobných údajov:

Mgr. Alena Kožáková – KOALE, Staškov 845, 023 53 Staškov, IČO: 47343516, DIČ: 1049872043.

All4Net s.r.o., IČO: 36 654 965, Karpatské námestie 10A, 831 06 Bratislava.

Slovenská pošta, a. s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, IČO: 36631124.

Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Petit press, a.s., Lazaretská 12, 811 08 Bratislava 1, IČO: 35 790 253.

 

Súbory cookie

Využívajú sa nevyhnutné cookies pre správnu funkcionalitu stránok: PHPSESSID - ktoré slúži k tomu, aby stránka pri prechode na inú podstránku zákazníka nezabudla; _GRECAPTCHA - cookie sa používa pre službu reCAPTCHA, ktorá slúži na overenie, či návštevník stránky nie je robot - bezpečnostný prvok napr. pre textové pole pre zadanie e-mailu na zaradenie e-mailovej adresy do maiing listu. Cookies sa nezdieľajú s tretími stranami. Stránky používajú iba nevyhnutné cookies, ktoré sa odstránia po zatvorení prehliadača. Právny základ spracúvania nevyhnutných cookies - podľa zákona je možné nevyhnutné cookies spracúvať bez udelenia súhlasu dotknutou osobou.

Používanie súborov cookie môžete navyše vo svojom prehliadači zakázať.

 

Osobné údaje osôb mladších než 16 rokov

Tento eshop nie je určený pre osoby mladšie ako 16 rokov. Osobby mladšie ako 16 rokov môžu eshop používať iba s udeleným súhlasom jeho zákonného zástupcu.

 

Vaše práva

Dotazovať sa aké osobné údaje sa spracovávajú, za akým účelom, v akom rozsahu, ako dlho a kto má k nim prístup.

Môžete požiadať o opravu alebo výmaz týchto údajov.

Môžete požiadať o ukončenie zasielania informačných e-mailov alebo sa sami môžete kedykoľvek odhlásiť v pätičke akéhokoľvek e-mailu.

 

Pokiaľ si myslíte, že Vaše údaje sa spracovávajú v rozpore s právnymi predpismi, prosím, kontaktujte ma.

 

Pokiaľ nebudete s riešením Vašej sťažnosti spokojní, môžete podaľ sťažnosť na Úrad pre ochranu osobných údajov.

 

Tieto zásady sú platné a účinné od 01. 02. 2022.

 

 

 

Copyright 2016 - 2022 © Lemy blatníkov (kryty blatníkov, autolemy) – lemynaauto.sk

Používaním stránok prevádzkovateľa, súhlasíte s používaním nevyhnutných cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.